dijous, 11 de desembre del 2008

Cubells amb la Marató de TV3


LA MARATÓ 2008: MALALTIES MENTALS GREUS

Les malalties mentals greus centraran la propera edició de La Marató de TV3 que tindrà lloc el proper 14 de desembre. Es calcula que 1 de cada 10 persones pateix ansietat o depressió, dues de les malalties mentals més comunes en societats com la nostra. Però, malauradament, n’hi ha d’altres: el trastorn bipolar, l’esquizofrènia, el trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat, l’autisme o el trastorn límit de personalitat.

CUBELLS AMB LA MARATÓ DE TV3: DIUMENGE 14 DE DESEMBRE

--> A les 5 de la tarda a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Cubells
Conferència a càrrec del Doctor Joan Bargés i Joan Pere Fabregat, referent a les malalties mentals greus

--> A les 6 de la tarda al restaurant La Llosa de Cubells
Bingo solidari i xocolatada popular

En suport a aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Cubells, l’associació de Dones Mareselva de Cubells i l’associació de joves “jo Qblls” invitem a tothom a participar activament de la jornada.

APORTACIONS ECONÒMIQUES A LA MARATÓ
- L’associació de Dones, com cada any, farà entrega dels fons recollits amb la venda de loteria de Nadal a la Marató de TV3.

- L’associació de joves “jo Qblls!” juntament amb la regidoria de Joventut i amb el suport del restaurant La Llosa, ha organitzat pel mateix 14 de desembre, després de la conferència, un bingo solidari i una xocolatada popular, tot amb la finalitat de recaptar fons per la Marató.